Tijdelijke vernielingen als gevolg van Gateway-probleem

Last Updated: October 12, 2023

  • De leidende cryptowisselaar verongelukte ongeveer een uur lang.
  • De storing werd blijkbaar veroorzaakt door een probleem met de poort.
  • Binance CEO CZ is van plan om het probleem later in meer detail aan te pakken.

De belangrijkste ruilbeurs van de crypto-industrie, Binance, ging tijdelijk ten onder op donderdag. Gedurende ongeveer een uur was het niet mogelijk om toegang te krijgen tot het platform via een internetbrowser of de mobiele applicatie.

Dit veroorzaakte lichte paniek onder cryptobeleggers, hoewel velen opmerkten dat dit niet de eerste keer was dat dit gebeurde.

De crypto-gigant had ook toegangsproblemen toen de prijs van de bitcoin onlangs daalde. Op dat moment, na de scherpe daling van BTC, waren er beweringen dat de crash bijdroeg aan de daling, een probleem dat natuurlijk een minipaniek veroorzaakte bij de investeerders.

Meer dan enkele Twittergebruikers namen het als een gelegenheid om kritiek te leveren op de uitwisseling over gepercipieerde managementproblemen en het onvermogen om significante BTC-prijsbewegingen te verwerken.

Binantie is echter niet de enige die gebukt gaat onder technische uitdagingen. Bijvoorbeeld, op Sep 2, kondigde het populaire Amerikaanse makelaardijplatform Coinbase aan dat zijn verzendservice voor verschillende cryptocurrencies was gedaald.

Wat betreft de oprichter en CEO van Binance, Changpeng Zhao (CZ) reageerde snel op deze specifieke storing. In een uur tijd twitterde hij dat het probleem een “Gateway-kwestie was, het team is er mee bezig” en dat het “probleem is opgelost”. De site zou weer normaal moeten zijn.

Hij gaf ook plannen aan om het probleem later op de dag meer in detail aan te pakken. Dit artikel zal worden bijgewerkt als er nieuwe informatie beschikbaar komt.

Author

Our Score
error: Content is protected !!