Pakk din Bitcoin: Opptatt sørkoreanske strand sier ‘ja’ til krypto

Last Updated: October 12, 2023

Feriegjester på Haeundae, Sør-Koreas travleste og mest populære strand, vil kunne betale for tjenester som parasoll og leie av oppblåsbare rør i Bitcoin Up, ethereum (ETH) og andre symboler neste måned.

Haeundae Beach, i Sør-Koreas andre by Busan, er en 1,5 km lang, 30-50 meter bred sandstrøk som tiltrekker hundretusenvis av besøkende om dagen i de høye sommermånedene juli og august

Og ifølge Fintech Post, har bymyndighetene i Busan gått sammen med CIC Enterprise , en arm av blockchain-firmaet Bitbeat , samt Innotech , et firma som i dag gir betalingsinfrastruktur til byens strender.

I henhold til avtalen vil strandmyndighetene i både Haeundae og den nærliggende konkurrerende hotspot Songjeong Beach – et populært reisemål i nærheten for surfere – tillate at sunbathers, svømmere og vannsport fans kan betale i fiat ved å bruke debet- eller kredittkort, eller bruke BTC, ETH eller musikonomi (MCI) og WAY-symboler.

Som en del av koronavirus- bekjempelse av kontaktfrie stasjoner, vil kryptoentusiaster kunne betale for sine strandferier i BTC, ETH og resten på nettet før de til og med forlater huset – hente parasoller, joller og lignende når de kommer

Busan sa at prosjektet vil fungere fra 1. august til slutten av sommersesongen, men kan følges opp neste år med et bredere blockchain-drevet betalingssystem ved strender over hele byen.

Author

Our Score
error: Content is protected !!