Kuinka moni ihminen altistuu Bitcoinille vuoteen 2025 mennessä?

Last Updated: October 12, 2023

Bitcoinin noustua hiljattain uuteen ATH-arvoon monilla on mielipide siitä, kuinka korkealle maailman suurin kryptovaluutta saattaa nousta. Bitcoin ei ole pelkästään digitaalinen valuutta. Itse asiassa monet väittävät, että Bitcoin voi muokata maailmantaloutta nykyisen rahajärjestelmän huomattavan uudistuksen kautta.

“Me kaikki todistamme uuden rahajärjestelmän syntyä”

Willy Woo on yksi tällainen kannattaja, ja analyytikko esiintyi hiljattain Unchained-podcastissa sanomassa: “Me kaikki todistamme uuden rahajärjestelmän syntyä”. Hän lisäsi,

“Tämä fiat-valuutan tuhoutuminen, kun Bitcoin alkaa imeä rahapohjaa. Uskon, että olemme todistamassa uuden rahapohjan syntymistä – joka ei enää perustu fiat-järjestelmään, vaan yksimieliseen sopimukseen siitä, että tällä on arvoa, ja tämä asia on arvo, joka voidaan tallentaa verkkoon ja siirtää digitaalisesti yli rajojen muutamassa sekunnissa”. “

Woon mukaan,

“Se [Bitcoin] on uusi internet-aikakauden rahapohja. Ja se on sellainen, joka tulee pysymään maailman tarpeiden mukana tässä digitaalisessa aikakaudessa.”

Myös Peter Brandt toisti näkemyksensä samasta asiasta, kuten hänen twiitistään Yhdysvaltain dollarin ostovoiman devalvoitumisesta käy ilmi.

Woo jatkoi sanomalla, että Bitcoinin luomisen jälkeen kryptovaluuttojen hyväksyminen yleisön keskuudessa on jatkanut kasvuaan, sillä olemme “tällä hetkellä juuri ja juuri kahden prosentin yläpuolella maailmassa, jolla on altistuminen Bitcoinille… useimmat ihmiset pitävät sitä saadakseen altistumista”.

Ovat liittyneet kilpajuoksuun Bitcoinin hyväksymisestä

Tämä suuntaus on kehittynyt 11 vuoden ajan taukoamatta, kaksinkertaistuen 12 kuukauden välein. Hänen laskelmiensa perusteella “se asettaa meidät 4 prosenttiin, sitten 8 prosenttiin ja niin edelleen. Lisäksi hän väitti, että “olemme tällä hetkellä matkalla siihen, että seuraavien neljän vuoden aikana 1 miljardi ihmistä altistuu Bitcoinille omaisuusluokkana. Vuoteen 2025 mennessä kahdeksasosa maailman väestöstä on siis alttiina tälle rahapohjalle.”

Viime vuosina monet tukijat, mukaan lukien suuret instituutiot, ovat liittyneet kilpajuoksuun Bitcoinin hyväksymisestä “vaihtoehtoiseksi omaisuuseräksi”, mikä on vain korostanut kryptovaluutan uskottavuutta.

Haastattelu valotti myös Bitcoiniin liittyvää “eniten kysyttyä kysymystä” – Millaista volatiliteettia näemme viiden tai kymmenen vuoden kuluttua?

Willy Woo vastasi tähän kysymykseen nopeasti. Hän vastasi,

“…..seuraa tyypillistä trendiä, 80 prosentin vetäytyminen. 300 000 dollaria plus 80 prosentin vetäytyminen tuo meidät tavallaan 1 biljoonan dollarin alueelle. Ja näen juuri nyt, että Bitcoinin hintalöytö on hyvin, hyvin vahva tällä alueella, noin 1 biljoonan dollarin tienoilla.”

Itse asiassa Woo suhtautui positiivisesti volatiliteetin ajautumiseen viimeisten muutaman härkämarkkinajakson aikana. Hän sanoi,

“Luulen, että itse asiassa, tiedät, kuten me ollaan alkamassa pudota alempaan volatiliteettialueeseen, että no, minulla ei ole kaavioita heti kättelyssä, mutta luulen, että se tulee yllättämään monet ihmiset, kuinka alas volatiliteetti voi pudota. Ja tietyn suuruisen pääomapohjan jälkeen volatiliteetti laskee nollaan, koska siitä tulee uusi rahapohja.”

Author

Our Score
error: Content is protected !!