Kolme tapaa, joilla Bitcoinin hinta ja osakkeet voivat reagoida Bidenin puheenjohtajakauteen

Last Updated: October 12, 2023

Suuret tiedotusvälineet ovat julistaneet Joe Bidenin vuoden 2020 vaalien voittajaksi ja johtaneet analyytikot spekuloimaan, kuinka Bidenin puheenjohtajakausi voi vaikuttaa Crypto Profit hintaan vuonna 2021.

7. marraskuuta useat suuret tiedotusvälineet ilmoittivat, että 4 päivän ankaran ääntenlaskun jälkeen taistelukentän tärkeimmissä osavaltioissa Joe Biden oli onnistunut saamaan tarpeeksi vaalien ääniä tulemaan Yhdysvaltojen 46. presidentiksi.

Kun jännitys uskomattoman lähellä olevista vaaleista alkaa lieventyä, analyytikot tarkastelevat tarkemmin, miten Bidenin puheenjohtajakausi voi vaikuttaa perinteisiin markkinoihin ja Bitcoinin hintaan. Kolme tärkeintä huomioon otettavaa tekijää ovat uuden taloudellisen elvytyskierroksen mahdollinen kuluminen, Yhdysvaltain dollarin vahvistuminen ja mahdollisuus osakemarkkinoiden elpymiseen.

Taloudellinen ärsyke voisi ajaa Bitcoinia korkeammalle

Ennen vaaleja Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoi aikovansa viivästyttää elvytysneuvotteluja vaalien jälkeen. Tämän seurauksena demokraatit ja republikaanit kamppailivat päästä yksimielisyyteen sopimuksesta.

Bidenin vaalit lisäävät mahdollisuuksia elvytyspakettiin vuoden loppuun mennessä. Yhdysvaltain kongressin demokraatit ehdottivat jo lokakuussa 2,2 biljoonan dollarin kannustuslaskua, mutta se ei onnistunut saamaan tukea senaatista.

Toinen kannustinkierros voi vaikuttaa positiivisesti Bitcoiniin, koska se rentouttaa merkittävästi taloudellisia olosuhteita Yhdysvalloissa. Se myös kohottaisi Yhdysvaltain taloutta ja puolestaan ​​herättäisi sijoittajien halukkuutta korkean riskin omaisuuteen.

Käsitys Bitcoinista on kehittynyt viime kuukausina riskipääomasta turvasatamaksi ja inflaatiopeliksi. Tästä huolimatta on vielä useita tapauksia, joissa Bitcoin-hinta liikkuu samanaikaisesti osakemarkkinoiden kanssa, joten riskipitoisten omaisuuserien puuttuessa Bitcoinin hinta voi silti nousta.

Yhdysvaltain dollarin nousu

Jos Bidenin hallinto hyväksyy elvytyspaketin, Yhdysvaltain dollari nousee. Esimerkiksi euroalueella euro nousi nopeasti voimakkaasti saatuaan suuren elvytysehdotuksen.

Yhdysvaltain dollari on ollut heikompi kuin varantovaluutat maaliskuusta lähtien. Näin ollen se auttoi elpymään kultaa, Bitcoinia ja muita vaihtoehtoisia arvokauppoja, koska ne hinnoitellaan dollariin nähden.

Sellaisena on mahdollista, että toisella stimulaatiokierroksella ja sijoittajien luottamuksen parantamisella voi olla aluksi positiivinen vaikutus Bitcoinin hintaan. On myös tärkeää huomata, että ajan mittaan vahvistuva dollari saattaa kohdistaa lisää myyntipaineita Bitcoiniin ja kultaan.

Author

Our Score
error: Content is protected !!