Bitcoin indstillet til at eksplodere højere siger dette nr.1 HODL-signal

Last Updated: October 12, 2023

En nøglemetrik for hvor bitcoin-prisen kan være på vej blinker et enormt købsignal.

Faktisk forrige gang det nåede sine nuværende niveauer, gik det forud for rallyet til $ 20.000 hele tiden

I løbet af den seneste uge har prisen holdt sig relativt godt i betragtning af tilbagevenden af ​​Covid blues til aktiemarkederne.

Hvis der er en faktor, der har været en robust forudsigelse af smerter, der kommer for tyre, har det været bundfaldige lysbilleder i S&P 500.

Aktiemarkedet betyder så meget, for når det falder er det en ret god indikator for, at appetitten på risiko er svækket.

I betragtning af overgangen mellem tech-aktieinvestorer – eller for at være præcise investorer i FAANGs (Facebook, Apple, Amazon, Netflix og Google) – og dem, der tiltrækkes af digitale aktiver, burde det ikke være for overraskende, at der er nogle korrelationer, hvis ikke causations.

Så hvad angår udsigterne for bitcoin , vil enhver, der har en bullish indstilling, trætte ekstremt omhyggeligt i de kommende dage og uger.

Bitcoin hodl-forhold rammer hele tiden højt på 61%

Men i årenes løb har der været en anden mere konsekvent citeret indikator for, hvor bitcoin-prisen måske skal hen, og det er antallet af hodler – dem, der holder Bitcoin Era på lang sigt (afhængigt af, hvordan du selv definerer lang sigt).

Tab i aktier kan føre til salg af let likviderede aktiver som bitcoin, mens antallet af investorer, der hænger fast på deres bitcoin på lang sigt, betragtes som et tegn på en sund, bullish rente.

Se nedenstående oversigt fra folket på Glassnode nedenfor:

Bitcoin indstillet til at eksplodere højere siger dette nr.1 HODL-signal 9

Sidste gang procentdelen af ​​’forsyning sidst aktiv i 1 år plus’ var på nuværende niveauer (61%) var den 14. januar 2016, da turen til $ 20.000 lige var i gang.

Med undtagelser fra perioderne, der begynder oktober 2013 og maj 2017, hvor hodl-forholdet falder til under bitcoin-prisen i længere perioder, forudsætter et stigende hodl-forhold et bull-marked for bitcoin, selvom timingerne ikke er nøjagtige.

Når bitcoin hodl-signalet ikke fungerer

Et stort advarsel der dog: procentdelen af ​​skodder målt mod den samlede cirkulerende forsyning er en god indikator, indtil det ikke er!

Så bare for at holde ophidsede tyre på lige og smalt og overholde reglerne, som alle gode handlende bør, ved at være åben over for alle sider af en opsætning, lad os fremhæve det modsatte syn.

Author

Our Score
error: Content is protected !!