Bison Trails lanserer QT-protokoll for å hjelpe utviklere

Last Updated: October 12, 2023

Bison Trails lanserer QT-protokoll for å hjelpe utviklere med å bygge videre på Vekten

Libra Association grunnlegger, Bison Trails, har gitt ut en QT-protokoll som lar utviklere lese og skrive data til Libra’s pre-mainnet ved hjelp av off-chain-systemer.

Blockchain-teknologi og staking-tjenesteleverandør Bison Trail Bitcoin Up har kunngjort lanseringen av sin Query and Transactions Clusters, eller QT, protokoll for å hjelpe utviklere å bygge videre på Facebooks kommende Libra-nettverk.

Libra QT tilbyr en bro mellom Libra’s pre-mainnet og off-chain-systemer, slik at dedikert off-chain infrastruktur kan lese og skrive data til blockchain.

I følge en kunngjøring fra 25. november fra Bison Trails, som tilbyr blockchain-tjenester og infrastruktur til kryptoselskaper, tilbyr Libra QT fulladministrerte, dedikerte og svært motstandsdyktige Libra lese / skrive-noder og støttesystemer uten bryet og kostnadene med å kjøre dem. internt. ” Bison Trails ‘medstifter og teknisk sjef, Aaron Henshaw, sa:

“Libra QT er en sentral del av vårt produkttilbud for Libra-økosystemet. Det gjør det mulig for folk som bygger på Vekten å integrere sentrene og lommebøkene sine sikkert og enkelt og bygge nye og spennende applikasjoner. ”

Utviklere kan bruke Bison Trails ‘Libra QT til å bygge lommebøker, børser og andre virtuelle eiendomstjenester på Libra’s pre-mainnet. Bison Trails er stiftende medlem av Libra Association.

Libra QT muliggjør også betalingsbehandling, validering av transaksjoner og spesialiserte brukstilfeller som smart kontraktforfatter og markedsføring.

Credit Suisse og Santander-sjef Ian Jenkins som sin økonomidirektør

Siden Libra Association møtte et stivt regulatorisk tilbakeslag i 2019, har den gått bort fra medias søkelys for å redesigne prosjektet – og fikk liten oppmerksomhet siden han kunngjorde tidligere HSBC, Credit Suisse og Santander-sjef Ian Jenkins som sin økonomidirektør og Chief Risk Officer sist. måned.

I et nylig intervju beskrev kryptoseptikeren David Gerard, som har skrevet en bok om Vekten, “ensartetheten” av eksklusjonssvaret fra internasjonale regulatorer til Vekten som “fantastisk”, og bemerket at lovgivere over hele verden umiddelbart kastet barrierer mot prosjektet. og satset på å befeste eksisterende lovgivning for å beskytte mot “globale stablecoins.”

Gerard mener at trusselen om global ”Libra-ization” var for stor til at regulatorer ikke kunne ignorere, med Libra som utfordringer for pengepolitikkens suverenitet.

“Det er som dollarisering, som er ordet for når et lands økonomi blir fullstendig forbigått av amerikanske dollar. […] Libra-ization kan skje på samme måte – det ville være ganske ille, for mens den amerikanske dollaren opprettholdes av Federal Reserve for amerikanske interesser […] er det en slags public service-aspekt ved dollarisering. “

Libra-foreningen har utvidet sitt medlemskap til 30 i år, inkludert tillegg av det ledende DLT-risikokapitalfirmaet Blockchain Capital og store e-handelsfirmaer Shopify og Checkout.com.

Author

Our Score
error: Content is protected !!